ליאור הוכמן

מקום עבודה
המחלקה לגיאופיזיקה בחברת "איזוטופ"
תפקיד
ממ"ג
דוא"ל
liorhochmanster@gmail.com
תחומי לימוד
בוגר תואר שני במחלקה במסלול נוף (2013)

פרופיל אקדמי ומקצועי: בוגר תואר ראשון במדעי כדור הארץ באוניברסיטה העברית ב"אקלים, אטמוספירה ואוקיאנוגרפיה". תואר שני במחלקה לגיאוגרפיה וסביבה עם תיזה בהנחייתם של ד"ר איתמר לנסקי וד"ר נדב לנסקי מהמכון הגיאולוגי. עובד בחברת "איזוטופ" במחלקה לגיאופיסיקה. התפקיד משלב מדידות שטח עם ניתוח תוצאות במעבדה, בין היתר, באמצעות תוכנת ה- GIS.

תחום המחקר: התזה עסקה בעכירות מי ים המלח ושילבה עבודות שדה, מעבדה וחישה מרחוק באמצעות לוויינים.

על המחלקה: הלימודים במחלקה מספקים לתלמידים אווירה שונה מהאווירה הרגילה במוסדות לימוד ציבוריים- ישנו פן של אווירה משפחתית והתייחסות אישית לכל סטודנט הן מבחינה אקדמאית והן מבחינה מנהלתית. מבחינה אקדמאית, עקב ריבוי הדיספלינות בתחום הגיאוגרפיה, כל סטודנט יכול לבחור את הכיוון המתאים לו ביותר. בכל כיוון שבו יבחר להתפתח, הוא יזכה לבסיס וידע רחב לקראת היציאה לשוק העבודה.

תאריך עדכון אחרון : 22/01/2023