בירפיר גנאדי

השכלה:

2017            אוניברסיטת תל אביב

תואר שלישי (PhD) בביה"ס ללמודי הסביבה ע"ש פורטר

נושא עבודת מחקר : Competition of public transportation in Israel. מטרת המחקר: לבחון את מצב השרות הנוכחי בתחבורה הציבורית בעידן התחרות,  ביחס לשינויים הפיזיים והדמוגרפיים במדינת ישראל.

2006             אוניברסיטת בר-אילן

תואר שני (M.A.) בפקולטה לגיאוגרפיה במסלול עם תזה.

נושא עבודת המחקר: ניתוח לולאות היזון חוזר של זרימות נוסעים בבאר שבע. מטרת המודל: ניתוח ביקושי נסיעות בתחבורה ציבורית באמצעות שיטות ניתוח מתקדמות באנאליזה מתמטית.

2002                אוניברסיטת בר-אילן

תואר ראשון (B.A.) בפקולטה לגיאוגרפיה במסלול מערכות מידע גיאוגרפיות.

ניסיון מקצועי:

משנת 2003 ואילך מתכנן תחבורה בכיר ומנהל פרויקטים בחברת עדליא - ייעוץ כלכלי בע"מ.

התפקיד כולל: ניהול פרויקטים, תכנון תחבורה, פיתוח מודלים, ניתוח ואפיון וניהול פרויקטים בתחום GIS.

פעילות אקדמית:

2018   מורה מן החוץ במכללת אפקה בקורס הנדסה ותכנון מערכות תחבורה

2018 מורה מן החוץ באוניברסיטת בר אילן בפקולטה לגיאוגרפיה

תחומי מחקר:

מערכות מידע גיאוגרפיות

תכנון עירוני

ניתוח מערכות

קורסים

• מערכות ממידע לתכנון תחבורה
  • תכנון והסדרה של תחבורה ציבורית

פרסומים:

• תנועה ותחבורה,גיליון 99, יוני 2011 "ניתוח לולאות היזון חוזר של זרימות נוסעים"